Zorg- en ziekenvervoer

Snel of op afspraak naar huisarts, ziekenhuis of therapeut? Taxi Van Bommel verzorgt uw vervoer tot in de puntjes. Wij zoeken precies uit welke doelgroep welk vervoer nodig heeft en of daar eventueel begeleiding bij is gewenst.

Verzekeringservice
Wij rijden voor alle verzekeringen (al geven sommige verzekeringen anders aan). Bij het aanvragen van uw vervoersopdracht kunt u aangeven bij welke ziektekostenverzekeraar u bent aangesloten.

U bent in de situatie gekomen dat u gebruik gaat maken van Zittend Ziekenvervoer. Naar een ziekenhuis of therapie moeten is natuurlijk voor niemand prettig, des te belangrijker is het dat uw vervoer van en naar uw behandeling tot in de puntjes is geregeld. Tijdigheid, niet te lang omrijden, comfortabel reizen in een veilig en net voertuig zijn bij Taxi van Bommel standaard. Via onze automatische terugbelservice kunt u een berichtje ontvangen wanneer de taxi bijna arriveert en tenslotte wordt ook de administratieve afhandeling van uw taxivervoer volledig door ons geregeld. Noem het de traditie van Taxi van Bommel.

 Mocht u hierover vragen hebben dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Vindt u het fijn wanneer wij even contact met u opnemen? Vult u dan dit  contact formulier in en wij benaderen u nog dezelfde dag.

Zorgverzekeraars stelt begrijpelijkerwijs voorwaarden aan het vervoer. Dit heeft met name betrekking op het mogelijk gecombineerd reizen met overige passagiers, het ophaaltijdstip, de wachttijd bij een retourrit en het al dan niet reizen met begeleiding. Taxi van Bommel houdt echter graag rekening met uw eigen wensen en zal, in overleg met u, altijd alle mogelijkheden met u bekijken. Hierdoor kunt u zich geheel concentreren op uw behandeling en hoeft u niet druk te maken over de reis. Wij verzorgen u graag op dit gebied : bij Taxi van Bommel staat de passagier dan ook op de eerste plaats!

Schoolvervoer
Ieder dag fijn naar school of naar het  werk. Veel mensen met een beperking willen dit graag. Dagelijks verzorgt Taxi Van Bommel veel van deze ritten met taxibusjes. Speciaal opgeleide chauffeurs en begeleidend personeel dragen er zorg voor dat iedereen op vaste tijden veilig wordt opgehaald en thuis gebracht. Onze chauffeurs kunnen levensreddend handelen, zijn getraind op veilige routekeuzes en weten hoe ze om moeten gaan met autisme. Dat is de zorg en service van Taxi Van Bommel.

Taxipaspoort
In een speciaal ontwikkeld taxipaspoort kunnen ouders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die door ons van en naar school worden gebracht,  aangeven hoe we het best met hun kinderen kunnen omgaan in de taxi. Willen ze juist alleen zitten of luisteren ze graag naar een muziekje: als wij het weten zorgen we er voor dat het voor hen wordt geregeld.