Zorg- en ziekenvervoer

Snel of op afspraak naar huisarts, ziekenhuis of therapeut? Taxi Van Bommel verzorgt uw vervoer tot in de puntjes. Wij zoeken precies uit welke doelgroep welk vervoer nodig heeft en of daar eventueel begeleiding bij is gewenst.

Verzekeringservice
Wij rijden voor alle verzekeringen (al geven sommige verzekeringen anders aan). Bij het aanvragen van uw vervoersopdracht kunt u aangeven bij welke ziektekostenverzekeraar u bent aangesloten. Taxi Van Bommel verzorgt voor u de declaratie rechtstreeks, zodat u er geen omkijken naar heeft. Een stukje extra service dat past binnen de traditie van Taxi Van Bommel.

Schooltransport
Ieder dag fijn naar school of naar het  werk. Veel mensen met een beperking willen dit graag. Dagelijks verzorgt Taxi Van Bommel veel van deze ritten met taxibusjes. Speciaal opgeleide chauffeurs en begeleidend personeel dragen er zorg voor dat iedereen op vaste tijden veilig wordt opgehaald en thuis gebracht. Onze chauffeurs kunnen levensreddend handelen, zijn getraind op veilige routekeuzes en weten hoe ze om moeten gaan met autisme. Dat is de zorg en service van Taxi Van Bommel.

Taxipaspoort
In een speciaal ontwikkeld taxipaspoort kunnen ouders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die door ons van en naar school worden gebracht,  aangeven hoe we het best met hun kinderen kunnen omgaan in de taxi. Willen ze juist alleen zitten of luisteren ze graag naar een muziekje: als wij het weten zorgen we er voor dat het voor hen wordt geregeld.