Zakelijk vervoer

Kostenbeheersing, efficiency en klantgerichtheid: kwaliteiten die ondernemers aanspreken. Daarom doen zoveel bedrijven een beroep op Taxi Van Bommel. Zij weten dan immers zeker dat hun klanten en medewerkers goed op weg zijn!

Onze chauffeurs verzorgen de meest uiteenlopende ritten, ook buiten de regio Venlo. Zo regelen zij vaak het vervoer van en naar de verschillende luchthavens. Maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op hen doen.
 
Snel weg
Voor vervoer op niveau hoeft u bij Taxi Van Bommel zelf niets te doen. U geeft de ritten door en wij regelen alles. Met een geavanceerd automatiseringssysteem en een continue GPS-verbinding met de voertuigen zijn wij in staat om snel en efficiënt te plannen. Het resultaat: meer service én minder wachttijd!

Online boeken
Sinds kort kunt u bij ons uw ritten ook online boeken. U krijgt daartoe een eigen boekingspagina op onze website, volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Online boekingen beperken zich niet tot de regio Venlo of Nederland: u kunt wereldwijd via één en hetzelfde formulier ritten inplannen bij Taxi Van Bommel. Desgewenst krijgen uw gasten bij aankomst op de luchthaven met een SMS’je waar zij de chauffeur kunnen vinden. Bij vertrek wordt er met een SMS’je meegedeeld dat de taxi bij het hotel of het congrescentrum komt voorrijden.

Full service
Taxi Van Bommel brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Venlo, een onverwachte rit naar Brussel of een perfect geplande route naar Spanje: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen het allemaal voor u! In onze taxi’s is ook aan uw betaalgemak gedacht: na de rit kunt u afrekenen met uw creditcard!

Gemotiveerde mensen
Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

Kostenbewust
Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Als bijvoorbeeld één van uw mensen met de taxi naar vliegveld Düsseldorf moet en een uur later arriveert op datzelfde vliegveld een relatie van uw bedrijf, dan blijft onze chauffeur gewoon even wachten. Voor de taxirit van Düsseldorf naar uw bedrijf betaalt u dan alleen de wachttijd. Doordat wij dan slechts één en geen twee taxi’s hoeven in te zetten, bespaart u maar liefst 60 procent. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een efficiënte en kostenbewuste planning.