Reguliere taxi

Goed geregeld
Met de taxi naar het restaurant of theater, een veilige rit naar het vliegveld of een bezoekje aan het ziekenhuis? Of het nu gaat om werk of een privé-aangelegenheid, de professionele en behulpzame chauffeurs van Taxi Van Bommel dragen er in alle gevallen zorg voor dat u op een aangename, efficiënte en voordelige wijze op uw bestemming komt, zowel binnen als buiten de regio Venlo.

Terugbelservice
Om het vervoer per taxi zo aangenaam mogelijk voor u te maken, zorgt Taxi Van Bommel dat u precies weet wanneer de taxi arriveert. Vijf minuten voor aankomst, wordt u gebeld dat de taxi er bijna is. Hierdoor hoeft u niet met uw jas aan te wachten, en voelt u zich niet opgejaagd wanneer wij bij u arriveren.

Veelzijdig wagenpark
Taxi van Bommel beschikt over een modern, kwalitatief en bijzonder breed wagenpark. Van luxe wagens voor straattaxi’s en ziekenvervoer, 5- en 8-persoons bussen voor groepsvervoer tot en met super de luxe Mercedessen (S-klasse) met extra beenruimte voor een échte VIP-rit. Al onze wagens zijn voorzien van automatische airco, navigatie en GPS.
 
Een mooie start …
Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk in een fraaie, luxe auto naar de kerk of het gemeentehuis. Steeds meer bruidsparen geven dan ook het jawoord aan Taxi Van Bommel. Wij zorgen ervoor dat het vervoer tot in de puntjes is geregeld en uw dag op rolletjes loopt. Specifieke vervoerswensen worden met alle plezier door ons ingewilligd.