Over Taxi van Bommel

Taxi Van Bommel is een taxibedrijf én allround dienstverlener. We werken voor particulieren en bedrijven in de regio Venlo, maar ook voor tal van andere opdrachtgevers zoals zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland. De uitzonderlijke graad van service, luxe, comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening die garant staat voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen.

Keurmerk
Taxi Van Bommel is een taxibedrijf met een TX-Keur, een onafhankelijk erkend kwaliteitskeurmerk voor betrouwbaar, veilig, representatief en comfortabel vervoer. Met Taxi van Bommel kiest u voor een onderneming waar kwaliteit voorop staat!

Professioneel opgeleid
Naast veilig en comfortabel vervoer van personen, levert Taxi Van Bommel uitstekende service. Wij staan garant voor professioneel opgeleide en klantvriendelijke chauffeurs met een hoge mate van betrokkenheid. Ze hebben oog voor details én aandacht voor uw persoonlijke wensen!

Certificaat
Naast een chauffeursdiploma en taxipas, beschikken alle chauffeurs van Taxi Van Bommel over een certificaat levensreddend handelen en reanimatie.